NEW Concrete Sinks for 2024

Buller & Rice Sustainable Salon, London E17


Buller & Rice began as a stand alone sustainable salon in London’s Newington Green, with a focus on sustainability and green living. The space boasted lush indoor foliage homed in our concrete planters.

As their brand grew to open a second salon in Walthamstow, Anita and Stephen naturally came to us to kit out their new space. We created a stunning front of house reception desk, with a chunky, curved concrete top in our ‘Babe’ shade, with a bespoke wood baton front.

Complimenting this, we built a mirrored styling station with a concrete top and plum powder coated steel legs. This was topped with mirrors inset into concrete blocks. Both pieces were designed and handcrafted in our Smith and Goat workshop.

The finished look is both calming and inviting.