NEW Concrete Sinks for 2024

Buller & Rice Sustainable Salon and Lifestyle Store, London E11

 

After working on their E17 salon, we were invited back by owners, Anita and Stephen, to work on their first multi-purpose retail and salon space in E11. They wanted to create a serene environment for their new lifestyle salon and concept store, complimenting their ethos of sustainable living.

We worked with Anita and Stephen to create a custom yellow concrete shade which complimented the beautifully curated materials used to create this space.

The project consisted of two styling stations with concrete columns and modular legs with stainless steel arch tops including mounted mirrors.

We also provided a point of sale concrete counter along with a chunky double sink with sloping drainage and steel surround for their refill station.

All pieces were handcrafted and poured in our Smith & Goat workshop.


The finished concept is a sustainable and inspiring space that we're proud to be a part of.



Photography – Buller & Rice